www.allesvoorjekantoor.nl
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

 

Computeraccessoires

Omdat de computer een belangrijke rol speelt bij uw dagelijkse bezigheden, bent u op zoek naar een optimale uitrusting. Ergonomische toetsenborden en muizen veraangenamen een lange zit achter de computer. Met microfoon, koptelefoon, webcam en speakers verbreedt u de mogelijkheden van uw computer en met alle soorten verleng-, print-, beveiligings- en  voedingskabels bent u verzekerd van een efficiënt en veilig systeem. Reinigingsmiddelen en hoezen houden uw spullen kraakhelder en stofvrij, zodat u elke dag weer met een schone lei kunt beginnen.

 

Ergonomische hulpmiddelen

Computerwerk kan een zware fysieke inspanning zijn en leiden tot serieuze klachten aan hoofd, nek, rug en armen. Een goede werkhouding is dan ook zeer belangrijk. Met de juiste hulpmiddelen bent u al een eind op de goede weg.Tot het assortiment van MULTI-OFFICE behoren muismatten die uw polsen ontlasten, beeldschermfilters voor een betere blik op uw monitor, ruimtebesparende concepthouders en lessenaars die een prettige zithouding mogelijk maken tijdens lezen en typen.

 

Armsteunen

Armsteunen verminderen de belasting op schouders en wervelkolom. Bij een goede instelling van de armleuning hangen bovenarmen ontspannen op de armleuning en vormen zij een rechte hoek met de onderarmen.

 

Meubilair

Meubilair heeft een belangrijk aandeel in de optimale inrichting van uw werkomgeving. Om prettig te kunnen werken moet uw beeldscherm op de juiste hoogte staan, komen verrijdbare fax- en printerstandaarden goed van pas en is een multifunctionele computertafel een uitkomst. Kijkt u eens goed wat wij u allemaal te bieden hebben. En vraagt u gerust om advies.

 

Verlichting

Goed licht om bij te werken is van groot belang. Niet voor niets wordt in de Arbowet nogal wat aandacht geschonken aan werkplekverlichting. Naast voldoende daglicht spelen de juiste lampen een hoofdrol. Onze selectie gaat uit van kwaliteit en duurzaamheid en natuurlijk van een fraaie vormgeving.
 

Bureaustoelen

De aanschaf van een goede, ergonomische verantwoorde bureaustoel is het halve werk van de juiste werkhouding. Daarnaast komt het aan op de instellingen van zitting, rugleuning, armleuningen en hoogte. Een aantal richtlijnen:

 

De zithoogte is afhankelijk van de onderbeenlengte en de hoogte van de schoenen. De zithoogte is goed als de hoek tussen onderbeen en bovenbeen 90 graden is. Een te hoog ingestelde zitting kan overmatige druk geven op de dijen, waardoor zenuwen en bloedvaten bekneld kunnen raken. Om de natuurlijke vorm van de rug te dienen, moet de meeste ondersteuning in de holte van de lage rug gegeven worden.Zitting en rugleuning moeten in een hoek van 90 graden op elkaar staan. Bij een goede stoel is het mogelijk de zitdiepte in te stellen. Wanneer een vuist past tussen de zitting en de knieholte is de diepte goed. Armleuningen verminderen de belasting op schouders en wervelkolom. Bij een goede instelling van de armleuning hangen bovenarmen ontspannen op de armleuning en vormen zij een rechte hoek met de onderarmen.

 

De instellingen van een bureaustoel moeten goed afgestemd zijn op de hoogte van het tafelblad voor een optimale werkhouding. Een te laag of te hoog werkblad veroorzaakt een krampachtige werkhouding.

 

Toners en cartridges

Cartridges en toners zijn er van vele merken in vele soorten en maten. Kwaliteit en prijzen lopen nogal uiteen. U wilt natuurlijk díe producten aanschaffen, die een lange levensduur van uw machines garanderen. Welke cartridges en toners voor u de beste koop zijn kunnen wij u hier niet vertellen; informeert u bij uw verkoper naar het merk en type waarmee uw machines het beste tot hun recht komen. Wel kunnen wij u hier alle cartridges en toners laten zien die wij in ons assortiment hebben. Stuk voor stuk met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Cartridges en toners voor laser en inkjet

In ons assortiment hebben we cartridges voor alle machines. Printers, copiers, faxen, laser en inkjet. Uw kantoorspecialist kan u precies vertellen welke cartridge u het beste kunt aanschaffen gezien prijs, kwaliteit en het behoud van een lange levensduur van uw machines.

 

Gereconditioneerde compatible laser- en inkcartridges

Faxen, kopiëren en printen behoren tot onze dagelijkse bezigheden. Daarbij verbruiken we veel cartridges waarmee we het milieu belasten. Zeker wanneer ze slechts eenmalig gebruikt (kunnen) worden. Het opnieuw vullen van patronen biedt een oplossing. Het beperkt de hoeveelheid afval en reduceert de prijzen van de cartridges: de moeite van het overwegen waard.

 

Linten en inktrollen

Hier ziet u een overzicht van ons aanbod linten voor schrijfmachines en printers en onze voorraad inktlinten en –rollen voor rekenmachines. Ziet u het lint of de rol voor uw machine er niet bij staan, neemt u dan contact met ons op, zodat wij u alsnog verder kunnen helpen.

 

Kantoormachines

 

Dicteerapparatuur

Dicteren bespaart u veel kostbare tijd ten opzichte van opschrijven of uittypen. Onderweg of tijdens vergaderingen kunt u informatie op een eenvoudige en snelle manier vastleggen om later uit te (laten) werken. Dicteerapparatuur is er in eenvoudige, maar ook in zeer geavanceerde uitvoeringen. U kunt zakapparatuur aanschaffen of juist een bureau-uitvoering met voetpedaal voor groter uitwerkingsgemak. En u heeft de keuze tussen analoge en digitale apparatuur, waarbij de laatste onder meer het voordeel bieden, dat de gedicteerde informatie direct naar het netwerk gedirigeerd kan worden, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van (slijtagegevoelige) bandjes.

 

Papiervernietigers

Papiervernietigers moeten aan een aantal veiligheidseisen voldoen. De scherpe messen mogen bijvoorbeeld geen gevaar voor vingers of stropdas opleveren. Maar voor het te vernietigen papier zijn de eisen andersom: hoe hoger de veiligheidsnorm, hoe harder het papier wordt aangepakt. Er zijn vijf veiligheidsniveaus volgens de normering voor het veilig vernietigen van documenten (DIN-norm 32757). Aan welke eisen wilt u dat uw papiervernietiger voldoet? Gebruikt u de normering om uw keuze te bepalen.

 

DIN-norm 1: maakt stroken over de gehele lengte van maximaal 12mm breed. Voor algemeen gebruik.

 

DIN-norm 2: maakt stroken over de gehele lengte van maximaal 6mm breed. Voor interne stukken, notities, rekeningen en fotokopieën.

 

DIN-norm 3: maakt stroken van maximaal 1mm (A3) of 2mm (A4) breed of reepjes van maximaal 4mm breed en 80mm lang of snippers van maximaal 320mm² groot.

 

Voor stukken met bijvoorbeeld persoonsgegevens of vertrouwelijke informatie.

 

DIN-norm 4: maakt snippers van maximaal 2mm breed en 15mm lang of 30mm² groot voor zeer vertrouwelijke documenten die niet in de handen van derden mogen komen.

 

DIN-norm 5: maakt snippers van maximaal 0,8mm breed en 13mm lang of 10mm² groot voor geheime documenten die moeten voldoen aan de extreme veiligheidsnormen van bijvoorbeeld militaire instellingen en overheid. Noodzakelijk voor de beveiliging van uw persoonlijke en zakelijke gegevens. Maakt al uw oude paperassen en creditcards volstrekt onbruikbaar.

 

Printers

Een printer schaft u niet zomaar aan. U wilt de eigenschappen van de machine zo goed mogelijk af stemmen op uw behoeftes. Het is daarom belangrijk na te gaan welke printer u het beste van dienst kan zijn. Is dat een laserprinter of een inkjetprinter?

Een laserprinter maakt gebruik van laser techniek, waarbij laserlicht de letters op papier zet. Laserprinters staan bekend om hun scherpe en duidelijke tekstafdrukken en hun, in vergelijking met inkjetprinters, hoge snelheid. Een inkjetprinter spuit de letters op het papier.

De kosten per pagina voor een laserprinter zijn vaak lager zijn dan de kosten per pagina van een inkjetprinter. Een laserprinter die ook kleuren kan weergeven, is echter duurder dan een laserprint die alleen zwart drukt.

Een toner voor een laserprinter is meestal wel duurder, maar met een dergelijke toner kunt u veel meer prints maken dan met een gewone inkcartridge. Door de lage kosten per pagina, door het grotere geheugen en de lage snelheid is een laserprinter ideaal voor gebruik in een kantooromgeving. De verwachte levensduur is ook hoger dan die van een inkjetprinter.

Wilt u ook in kleur printen, dan kunt u kiezen uit een kleurenlaserprinter of een inkjetprinter. De keuze hangt af van de hoeveelheid die u denkt te gaan printen. Kleurenlaserprinters zijn relatief duur en eigenlijk alleen rendabel bij intensief gebruik.

Bent u iemand die af en toe eens wat print, dan zal de snelheid van minder belang zijn. De printsnelheid is afhankelijk van de aanwezigheid van een processor en het geheugen van een printer.

Inkjetprinters worden steeds vaker uitgerust met separate inkcartridges. Dit betekent dat als een kleur op is niet de hele kleurencartridge vervangen hoeft te worden, maar alleen de kleur die op is. Dit bespaart u kosten omdat deze cartridges veel goedkoper zijn.

 

Multifunctionele machines

Bij de aanschaf van een mulitfunctional of all-in-one machine moet u niet alleen letten op de verschillende mogelijkheden, maar ook op de voor-en nadelen van een dergelijk apparaat. Eén van de grootste voordelen van een multifunctional is de prijs: die ligt aanzienlijk onder de prijs van drie of vier afzonderlijke apparaten. Bovendien neemt een alles-in-een machine veel minder ruimte in dan verschillende losse machines. Een nadeel is echter, dat als één van de functies gebreken vertoont, u de hele multifunctional kwijt bent voor reparatie. En gebruikt u alle functies wel voldoende in verhouding met de prijs die u eraan spendeert?

 

Voor printers geldt over het algemeen: als u veel print bent u met een laserprinter meestal voordeliger uit. Bovendien zijn laserprinters snel en maken ze scherpe afdrukken. De meeste laserprinters kunnen echter geen kleuren weergeven. Inkjetprinters zijn over het algemeen goedkoper dan laserprinters. Voor gewoon thuisgebruik zijn inkjets goed.
Bijna alle multifunctions hebben een scanner in zich. De kwaliteit van een scan wordt uitgedrukt in de waarde van de resolutie, maar ook kleurdiepte is belangrijk. Hoe groter de kleurdiepte, hoe meer kleuren kunnen worden onderscheiden. Op dit moment zijn 36-bits scanners standaard. Dit is genoeg voor een goede kwaliteit.
De fax kunt u beoordelen op modemsnelheid. Hoe hoger hoe meer pagina’s per minuut u kunt faxen. Ook het ontvangstgeheugen van een fax moet u in ogenschouw nemen. Het geheugen zorgt ervoor dat binnenkomende faxen worden bewaard. Hiermee voorkomt u dat faxen verloren gaan als het papier op is. Ook de kopieerfunctie kunt u beoordelen op snelheid.

 

De algehele snelheid van de multifunctional is mede afhankelijk van de processor en de aansluiting (USB of parallel). Het geheugen is ook belangrijk voor de snelheid van een multifunctional. Vooral apparaten die intensief gebruikt worden is de grootte van het geheugen belangrijk.
Sommige multifunctions kunnen gebruikt worden in een netwerk. Hiermee kunnen dan meerdere computers van hetzelfde apparaat gebruik maken. Met name voor kantoornetwerken is deze mogelijkheid een must. Maar ook voor het netwerk thuis kan dit een handige mogelijkheid zijn.

 

Kopieermachines

Elke kantoormachine heeft specifieke eigenschappen waarop u moet letten bij de aanschaf. Daarbij is het van belang dat u duidelijk voor ogen heeft aan welke eisen de aan te schaffen machine moet voldoen. Voor een kopieerapparaat moet u de keuze maken tussen een zwart/wit of kleurencopier. En het formaat? Heeft u voldoende aan A4-kopieën of moet de machine ook geschikt zijn voor A3? Berekent u ook het verwachte aantal maandelijkse kopieën. De mate van gebruikt bepaalt mede de gewenste kopieersnelheid.

 

Faxen

De keuze voor een fax wordt gemaakt op modemsnelheid. Hoe hoger de snelheid, hoe meer pagina’s per minuut u kunt faxen. Daarnaast is het geheugen een bepalende factor. Zeker wanneer u niet in de buurt van uw fax zit, is het belangrijk dat het apparaat een aanzienlijk geheugen heeft. Mocht het papier onverhoopt op raken, dan slaat de fax het bestand in het geheugen op. Zo raakt u nooit gegevens kwijt.

 

Faxen zijn er in laser- en inkjetuitvoering, met het verschil dat een laserfax afdrukt met behulp van laserlicht en dat een inkjetfax de letters op het papier spuit. Bij grootgebruik is een laserfax aan te raden. Afdrukken zijn dan relatief goedkoper. Bovendien staan laserapparaten bekend om hun scherpe afdrukkwaliteit. Inkjetmachines zijn goedkoper als er minder intensief gebruik van wordt gemaakt.

 

Presenteren / Presentatiesystemen

Een eerste indruk kan maar één keer gemaakt worden. En die is van groot belang bij verdere beoordelingen. Bij een goede presentatie denkt u wellicht aan een goed geformuleerde lezing, maar we presenteren de hele dag door. onszelf aan partners en klanten, interne bedrijfsinformatie aan collega’s en werknemers, uitleg over de gang van zaken tijdens vergaderingen en besprekingen.

 

Overdracht van informatie en verheldering van standpunten verlopen sneller als ze worden ondersteund met professionele presentatiemiddelen. MULTI-OFFICE heeft allerlei presentatiemiddelen die woorden kracht bij kunnen zetten. Een lessenaar om van achter te spreken, een whiteboard of flipover die woorden visualiseren of waarop tijdens de vergadering de belangrijkste gegevens genoteerd kunnen worden, informatie- en bulletinborden om collega’s en werknemers in de wandelgangen op de hoogte te houden, landkaarten waarop belangrijke locaties aangetekd kunnen worden, bakjes en standaarden voor folders en brochures. In ons assortiment hebben we nog veel meer handige middelen voor een optimaal voorkomen. 

 

Plan en statistiekborden

In een dynamische onderneming zit vaak niet altijd iedereen op zijn plaats. De een werkt buiten de deur, de ander is met enige regelmaat afwezig in verband met vergadering en overleg. Om dan toch in één oogopslag te kunnen zien wie waar is, wie waarmee bezig is en wat de dag-, week-, maand- of jaarplanning is, bieden plan- en statistiekborden de oplossing. Plan- en statistiekborden zijn er in vele soorten en maten, gericht op tal van gebruiksdoelen. Bovendien zijn de meeste zo flexibel uitgevoerd en van hulpmiddelen voorzien dat er ook voor uw hoogst persoonlijke werkwijze een oplossing is.

 

Overhead, LCD-projectoren

Het rustige en zelfverzekerde voorkomen van de spreker en een helder verhaal zijn vereisten voor een goede presentatie. Daarbij is het bekend maken van bereikte onderzoeksresultaten, het voorleggen van een projectvoorstel en het weergeven van voortgangsresultaten vaak gebaat bij visuele ondersteuning. Een ovehead- of LCD-projector helpen al jarenlang menig spreker met zijn verhaal. Terwijl de spreker vertelt, geven cijfers, woorden en beelden op de achtergrond een extra impuls aan de uitleg. Ideaal tijdens cursussen en trainingen. De spreker kan met het gezicht naar de zaal blijven staan, terwijl cursisten uitstekend bij de les blijven en direct vat krijgen op de kern van het verhaal.

 

Badges

Een goed verzorgde badge getuigt van aandacht en respect voor de gast. MULTI-OFFICE heeft verschillende ontwerpsoftware voor handen, waarmee persoonlijke badges in een handomdraai gemaakt worden. In veel gevallen is toepassing van huisstijlelementen als het bedrijfslogo mogelijk.

 

Vitrines

Mooie producten verdienen een bijzondere presentatie. Om er wat extra aandacht voor te vragen, is tentoonstelling in een vitrine zeer geschikt. De producten komen daarmee goed beschermd en stijlvol in beeld, of ze nu in een hoek of juist midden in de ontvangsthal gepresenteerd worden. Vitrines in verschillende vormen, kleuren en afmetingen vindt u bij MULTI-OFFICE.

 

Papierwaren / Schrijf- en notitieblokken

Tijdens trainingen, cursussen, colleges, vergaderingen, besprekingen en andere bijeenkomsten is het vaak noodzakelijk het een en ander op schrift te zetten. Op school komt een eenvoudige schrijfblok goed van pas, bij een belangrijk overleg is een luxe leren schrijfmap meer op zijn plaats. MULTI-OFFICE heeft een compleet assortiment: groot, klein, gelinieerd, geruit, kraakhelder en gerecycled, geperforeerd of juist niet. Ook een grote hoeveelheid eigen merkblokken, waarmee u altijd aanzienlijk geniet.

 

Agenda’s en kalenders

Iedereen gebruikt een agenda en iedereen heeft andere wensen over hoe die agenda eruit moet zien. De een geeft de voorkeur aan een pagina per dag, de ander wil de hele week in een oogopslag overzien. De omslag, moet die van leer zijn of van hoogwaardig kunststof? En de papiersoort: 70-, 80-, 100-grams, sneeuwwitte bladzijden of de roomwitte variant?

 

Behalve agenda’s hebben wij een uitgebreid assortiment kalenders in huis. Ook hierin is de keuze enorm. Gaat uw vraag uit naar kalenders die per dag aftellen of naar kalenders die in een oogopslag laten zien wat de rest van de week brengt? Naar een maandoverzicht of een planning voor drie maanden? We hebben het allemaal.

 

Wilt u uw agenda’s en kalenders van een persoonlijk tintje voorzien, dan kunt u uw naam en/of logo laten indrukken. Daarmee laat u een mooie indruk achter die dagelijks gezien wordt. Informeert u naar de mogelijkheden.

 

Papier, karton

In ons assortiment hebben we te veel papier en karton om op te noemen. Bladert u eens rustig door ons aanbod. Wij hebben alle kwaliteiten, afmetingen, kleuren, voor alle mogelijke toepassingen op voorraad.

 

Enveloppen

We leveren een groot aantal soorten, maten en modellen enveloppen, monsterzakken em loonzakjes, geschikt voor vele doeleinden. Andere soorten, al dan niet bedrukte, (standaard)enveloppen of enveloppen voor bijzondere toepassingen kunnen wij ook leveren.

 

Stempels

Stempels zijn erg handig om bezittingen te markeren, om ingekomen en uitgaande post te dateren, aan te duiden of stukken vertrouwelijk zijn, om snel naam en logo op te drukken en dat alles in verschillende kleuren en maten.

 

Bureauartikelen

Alleen al onze collectie zelfklevende memoblaadjes is enorm. Daarbij hebben we nog heel veel andere handige bureauartikelen voor een goed georganiseerde werkomgeving. Onderleggers, pennen- en brievenbakjes, boekensteunen, sorteerrekken, … Alles in vele moderne kleuren, voor eenheid in elke omgeving.

 

Plakband

Het is onvoorstelbaar hoeveel varianten bestaan van de standaard doorschijnende rol zelfklevende tape. Toch zijn er werkelijk zoveel verschillende toepassingen denkbaar. Er is eenvoudige tape voor inpakwerkzaamheden, beschrijfbare band, plakband die op kopieën niet zichtbaar is. Er is plakband die eenvoudig scheurt of juist enorm stevig is, brede en dunne band, tape die na gebruik zonder beschadiging weer verwijderd kan worden en er zijn plakbandstrips en superpowertape. Te veel om op te noemen.

 

Opbergen / Ringbanden

Papierformaat, zwaarte van de inhoud, kwaliteit van het gebruikte papier, gebruiksintensiteit en de gewenste representativiteit bepalen in hoge mate de keuze voor ringband en mechaniek. De verschillende ringtechnieken die u tegenkomt wanneer u op zoek gaat naar opbergbanden vertellen u het volgende: de capaciteit wordt bepaald door de diameter en de vorm van het mechaniek. In een rond mechaniek kan minder dan in een D-mechaniek of een rechte beugel. Bij het laatste ligt het papier veel rechter op elkaar gestapeld. Maar bij een rond mechaniek zult u merken dat u het papier iets gemakkelijker kunt omslaan. In een ca. 80 mm ordner kan ongeveer 60 mm papier en in een ordner met een rug van 40/45 mm ongeveer 35 mm. In veel gevallen hebben we bij ons assortiment banden in millimeters aangegeven hoeveel papier u erin kunt opbergen.

 

Ordners

Ordners zijn erg handig in gebruik. U bergt uw papieren snel op en haalt ze even makkelijk weer uit het systeem. Ordners zijn bovendien stabiel. U kunt ze eenvoudig rechtop wegzetten op uw bureau of in een kast. Hoewel de A4-ordner het meest gebruikt wordt, hebben we een aantal verschillende formaten voor u.

 

Tabbladen en ringbandinterieurs

In ons assortiment vindt u verschillende interieurs voor alle ringbanden die wij in huis hebben. 2-rings, 3-rings, 4-rings, 17-rings, 23-rings… voor alle mappen hebben wij tabbladen, collegeblokken, fotobladen en showtassen voor onder meer A4-documenten, cd’s, foto’s en negatieven. Zo houdt u uw zaken goed op orde. Eenvoudig opbergen, gemakkelijk terugvinden. Overigens is het prettig te weten dat fabrikanten van interieurs steeds meer rekening houden met een zo beperkt mogelijke belasting van het milieu; steeds vaker wordt het minder milieubelastende polypropyleen gebruikt.

 

Mappen

Kleur speelt een grote rol in opbergsystemen want aan de kleur kunt u de inhoud herkennen. Verschillende fabrikanten spelen daarop in met speciale gekleurde mappenlijnen. Nooit meer zoeken in welke map u ook weer wat had opgeborgen. Het aanbod is enorm. Van luxe tot eenvoudig, van klassiek tot trendy, van karton tot kunststof en hoogwaardig linnen, van insteekmap tot harmonica-sorteermap.

 

Wij letten op het gebruik van verantwoorde materialen, besteden veel zorg aan een milieuvriendelijke productie en aan verpakkingen die het milieu ontzien. Producten die aan deze hoogste eisen voldoen, herkent u aan het TESOS-logo. TESOS staat voor The Environmental Standard for Office Supplies.

 

Hangmappen

Verticale hangmappen worden gebruikt voor dossiers waar veel mee gewerkt wordt omdat er van bovenaf, dus in verticale richting, gemakkelijk documenten uitgehaald of ingestoken kunnen worden. Laterale hangmappen worden zijdelings geopend. Daardoor is de informatie iets minder toegankelijk, maar ze hebben het voordeel dat er geen andere dossiers opzij geschoven hoeven te worden, zodat er meer hangmappen aan een rail kunnen hangen. Laterale hangmappen zijn ideaal voor grotere archieven. U kunt uw hangmappen kwijt in kasten, maar we leveren u ook hangmapkoffers en –wagens.

 

Brand- en inbraakwerende kasten

Een doorsnee kast met slot is niet voor al uw bezittingen een geschikte opbergplek. Uw aktes, polissen, sieraden en andere waardevolle spullen bergt u het liefst in een kluis op, waar niet zomaar iedereen bij kan. Wij kunnen u uitstekend informeren en adviseren over de juiste brand- en inbraakwerende kasten en kluizen. Dan weet u zeker dat niets uw spullen nog kan schaden.

 

Schrijf- en tekenartikelen / Schrijfinstrumenten

De computer mag dan nog zo’n belangrijke plaats hebben ingenomen bij onze werkzaamheden, dagelijks grijpen we nog vele keren naar pen en papier om onze gedachten op te schrijven, notulen te maken, een brief te schrijven en een boodschap achter te laten. Als cadeau worden vulpennen, vaak in luxe verpakking vergezeld van balpen en vulpotlood, veel cadeau gedaan. Een verjaardag, jubileum of diploma-uitreiking, een luxe schrijfset is en blijft een mooi geschenk.

 

Gelpennen zijn met name onder jongeren favoriet. Ze schrijven niet alleen fijn, maar zijn bovendien in vele kleuren verkrijgbaar wat deze pennen bijzonder aantrekkelijk maakt.

 

Facilitaire producten

Het assortiment facilitaire producten wordt steeds groter. Door het aanbod schoonmaakmiddelen, kasten, papierbakken, eet- en drinkwaren, eerste hulpartikelen, pictogrammen, en kleding steeds weer uit te breiden, is het mogelijk een zeer complete service te bieden en kantooromgevingen werkelijk van top tot teen te voorzien.

 

 

 

 

Catalogus MULTI-OFFICE

 

Hiernaast staat de digitale versie van onze kantoorartikelen catalogus. verdeeld over 11 hoofstukken staan alle artikelen die wij kunnen leveren.

 

Wilt u deze catalogus liever in boekvorm ontvangen? Stuur dan een mail naar alphen@multi-office.nl of vul het contactformulier op onze website in.

 

MULTI-OFFICE is de OfficeXpert in de regio, daarom kunnen wij veel vertellen over kantoorartikelen en de toepassingen daarvan. Op deze pagina van onze website hebben we een aantal productgroepen verder uitgelegd. Wilt u meer weten bezoek dan onze shop of bel naar 0172-494549.

 

COMPUTERSUPPLIES

Sinds de computer begin jaren tachtig op de Nederlandse markt is gebracht, heeft de verspreiding ervan na een trage start een snelle groei doorgemaakt. In het bedrijfsleven, maar ook thuis is de pc toch relatief snel ingeburgerd geraakt.

 

Computers worden voor alle denkbare toepassingen ingeschakeld en de huidige computers hebben veel meer extra’s dan de eerste exemplaren. Computersupplies helpen u uw informatiestroom in goede banen te leiden. In onze catalogus vindt u alle benodigdheden die MULTI-OFFICE in het assortiment heeft.