www.allesvoorjekantoor.nl
Home    /    Algemene voorwaarden    /    Disclaimer    /    Privacy Policy    /    Sitemap
Bel direct: 0172-494549
Partner van Quantore

 

Interactiviteit met een nieuw gezicht

MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn toont haar innovatieve karakter met het nieuwe Legamaster Professional e-Screen! De Legamaster e-Screen presentatiesystemen. De touchscreens staan garant voor een duurzame presentatie oplossing voor veeleisende omgevingen zoals scholen, openbare instellingen of het bedrijfsleven. Dankzij eenvoudige installatie en uitgebreide service staan de Legamaster e-Screens voor jarenlang gebruiksplezier en gebruiksgemak!

De Legamaster PROFESSIONAL e-Screen-serie vertegenwoordigt een nieuwe fase voor interactieve presentatiemedia. De touch monitoren zijn leverbaar met een diagonaal schermformaat van 1,17m, 1,40 m en 1,65 m en bieden daarmee voldoende ruimte voor presentaties die de aandacht opeisen. De full-HD beeldkwaliteit en de royale kijkhoek zorgen voor een verrassingseffect bij uw publiek. Deze presentatiesystemen zijn qua toepassingen vergelijkbaar met Smartboard of interactieve whiteboards.

Dankzij de robuuste constructie en de ongekende levensduur zijn deze legamaster e-Screens presentatiesystemen bij uitstek geschikt voor frequent gebruik; de schermen voldoen aan de hoge eisen die worden gesteld binnen onderwijsinstellingen, overheden en het bedrijfsleven. De hoogwaardige sensortechniek die is verwerkt in de nieuwe LEGAMASTER  e-Screens, werkt nauwkeurig en met een korte reactietijd. Bediening van het scherm kan met behulp van de styluspen of uw vingers. Voor de kleur van de schermbehuizing heeft u de keuze uit wit en zwart. U kiest de stijl die het best harmonieert met de presentatieruimte of die het meest aansluit bij uw smaak. Door flex-montage zijn de presentatiesystemen geschikt voor Wandmontage, Wandmontage, in hoogte verstelbaar, Verrijdbaar onderstel, Verrijdbaar onderstel, in hoogte verstelbaar, Cabinet en Cabinet, in hoogte verstelbaar

Wilt u een demonstratie, of heeft u nog vragen of wilt u een passend voorstel van ons ontvangen, neem dan contact met MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn.

Wij denken vanuit het oogpunt van onze klant; elke situatie is immers uniek.
Elke directiekamer, elk klaslokaal is uniek en bovendien heeft elke gebruiker weer andere interactieve doelen. Om te voorzien in al die verschillende situaties en voorkeuren, presenteert Legamaster de nieuwe interactieve bordsystemen PROFESSIONAL e-Board FLEX. Het Legamaster FLEX-assortiment onderscheidt zich door veelzijdigheid en flexibiliteit en biedt een oplossing voor elke situatie en elk gebruiksdoel! Stel zelf het digibord samen dat het beste bij u past!
Het nieuwe assortiment biedt u de mogelijkheid om via enkele eenvoudige stappen een interactief bord samen te stellen. Geen gestandaardiseerd interactief bord, maar een oplossing die helemaal aan úw wensen en situatie is aangepast.

Het assortiment PROFESSIONAL e-Board FLEX is ontworpen en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. De kwaliteitscontrole bij Legamaster voldoet aan internationaal erkende normen en waarborgt dat de e-Boards goed functioneren en gebruiksvriendelijk zijn. Alle onderdelen van het PROFESSIONAL FLEX systeem zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen voor jaren gebruiksplezier! De installatiemogelijkheden van de Legamaster e-Boards zijn eindeloos. Of u nu een bord vast aan de wand wilt of op een mobiel onderstel, bespreek uw wensen met Legamaster en wij kunnen het voor u realiseren. Zo kunt u kiezen uit Wandmontage, Wandmontage, in hoogte verstelbaar, Verrijdbaar onderstel, Verrijdbaar onderstel, in hoogte verstelbaar en Verstelbare kolomhoogte. 

Legamaster Infowall is een Gebruiksklaar kingsize interactief whiteboard met een Naadloos hoog resolutie beeld van meerdere projectoren, ideaal voor instructie- en controleapplicaties. Ideaal voor gebruik in grote directie-kamers, auditoria en interactieve controleruimten. Voor levensgrote afbeeldingen en het maken van aantekeningen. Het 4 meter brede Legamaster PROFESSIONAL hybridebord kan tevens worden gebruikt met normale boardmarkers (accessoires van Legamaster). Samenwerking met een team op afstand dankzij de online-meetingtool voor uitwisseling en presentatie van beelden en ideeën. Presentatie van belangrijke informatie en beelden naast elkaar; méér impact Opslag van alle informatie vanaf de grote interactieve omgeving; opslag van alle digitale informatie vanaf het grote interactieve whiteboard. 4 meter breed Legamaster PROFESSIONAL hybridebord. Schrijven en wissen met normale boardmarkers (accessoires van Legamaster). 3 NEC U300 projectoren, inclusief wandbeugels. Legamaster eBeam Infowallpakket met software en 3 eBeam Edge units bovenaan het bord. Legamaster biedt 25 jaar garantie op het bordoppervlak bij gebruik in combinatie met andere accessoires van Legamaster. Multimedia PC (midtower) op basis van Windows 7, inclusief alle benodigde hardware, waarborgt een uitmuntende beeldweergave. Blending softwarevan VIOSO. Full HD USB-camera inclusief USB- uitbreiding. Installatie van softedge Blending software ter plekke door experts van Vioso. Inclusief telemetrische ondersteuning voor mixproduct gedurende 1 jaar (max. 5 storingen)<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 

Homepage Multi-Office Alphen aan den Rijn

powered by MULTI-OFFICE Alphen aan den Rijn